Party

Russel & Co Party


Aangezien wij geen fysieke winkel hebben, zoeken wij steeds naar andere manieren om jullie onze producten in het echt te laten zien. Naast de Ladies Nights en beurzen, is het nu ook mogelijk om een Russel & Co Party te organiseren! 

Tijdens de Russel & Co Party komen wij graag met onze spullen bij jou thuis. Nodig je vriendinnen uit en maak er een gezellige middag/avond van.

Op onze party's...
... laten wij jou graag onze producten in het echt zien.
... hebben wij speciale aanbiedingen.
... kan je kiezen uit exclusieve party stoffen.
... stel je jouw eigen babyproducten samen.
... helpen we jou graag met persoonlijk advies.

Wat nemen wij mee

Tijdens de party nemen wij kleertjes en accessoires, zoals mutsjes, slabjes en haarbandjes mee, kleine producten, zoals labeldoekjes en stoffen ballen, maar leggen wij ook graag iets uit over onze Mix & Match producten. Zo nemen wij ook verschillende stoffen mee uit de Mix & Match, maar ook exclusieve stoffen, die alleen te bestellen zijn op de party's. 

Op de party kan je dus zowel uit voorraad shoppen en het dezelfde avond lekker meenemen, als een bestelling plaatsen voor de Mix & Match met persoonlijk advies.

Uiteraard is het assortiment volledig aan te passen aan de groep. Dus zijn jullie allemaal zwanger of hebben jullie al kindjes? Laat het ons weten en wij stemmen af wat we meenemen.

Cadeautjes

Voor de gastvrouw nemen wij natuurlijk een cadeautje mee. En hoe meer er op de party verkocht wordt, des te groter het cadeau wordt. 

Maar ook de andere aanwezigen maken kans op leuke prijzen!

Voorwaarden

Wij komen graag kosteloos bij jou langs voor een party, maar hier zitten wel een aantal voorwaarden aan verbonden:

- de groep moet bestaan uit minimaal 5 personen. 

- wij rijden maximaal 50 km vanaf Maarssen. 

 

© 2020 - 2024 Russel & Co | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel