Verzending

Levertijd
Als je iets besteld hebt dat op voorraad is, dan proberen wij jouw bestelling binnen drie dagen te versturen. Dit lukt ons meestal sneller. De verzending van producten uit voorraad wordt te allen tijde binnen veertien dagen verstuurd. Je krijgt dan uiteraard van ons een bevestiging van de verzending, met de betreffende track and trace.

Heb je Mix & Match producten besteld? Dan wordt jouw bestelling binnen drie weken verstuurd. Als je jouw Mix & Match producten toch eerder nodig, dan kun je altijd even contact met ons opnemen. Wij zullen dan, afhankelijk van de drukte, met jou overleggen wat er mogelijk is.

Verzendmethoden
Bij het plaatsen van jouw bestelling kun je voor de verzending zelf kiezen tussen PostNL en DHL. Daarnaast kun je er voor kiezen om jouw bestelling op te halen. Dit kan in Maarssen of Groenekan.

Verzendkosten
Als je er voor kiest om jouw bestelling via DHL te ontvangen, zijn de verzendkosten € 4,50. Kies je voor PostNL dan zijn de verzendkosten € 6,50.

Boven de € 75,00 is verzenden gratis.

Extra’s 
Om jullie te bedanken voor jullie bestellingen, krijg je bij besteding boven € 30,00 een kleine hydrofiele doek naar keuze. Bestel je voor een bedrag boven € 50,00 dan krijg je in plaats van een kleine hydrofiele doek een grote hydrofiele doek naar keuze.


 

© 2020 - 2024 Russel & Co | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel