Wie zijn wij

Welkom bij Russel & Co: wij zijn Amy en Nicky, twee zussen en jonge moeders die graag samen creatief bezig zijn. Wij stellen ons even aan jullie voor:

Hoi! Ik ben Amy, de oudste van de twee zussen. Al zeggen we altijd dat we een tweeling zijn, en Nicky iets te lang is blijven zitten (slechts 3,5 jaar haha). Ik ben getrouwd met Joey en ik werk sinds begin 2022 als managementassistent bij Bartimeus. Maar ik ben vooral ook hele trotse mama van de mooiste zonen Jack en Bruce. Daarnaast ben ik natuurlijk met heel veel liefde en plezier de ene helft van team Russel & Co. Omdat we zo veel leuke bestellingen mogen maken, zijn we daar ontzettend druk mee. Maar mocht ik dan nog tijd over hebben, dan ga ik graag uit eten, naar pretparken of een escaperoom doen. 

Hi! Ik ben Nicky, de jongste maar niet de kleinste. Ik werk in het  ziekenhuis als verpleegkundige op de polikliniek Dermatologie. Ik ben getrouwd met Berry en in 2022 kregen wij ons dochtertje Lily.  Waar Amy goed is in het afwerken en geduld heeft voor detailwerk, ben ik vooral te vinden achter de lockmachine en onze social media kanalen. Als ik niet bezig ben voor Russel & Co, dan ben ik graag bezig met andere creatieve dingen of oude series aan het kijken.

 

© 2020 - 2024 Russel & Co | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel